Självklart ska du vara med i Arnljot!

I Teaterföreningen Arnljotspelen är alla välkomna! Vi är en fri och obunden amatörteaterförening med cirka 100 medlemar och varje sommar uppför vi Wilhelm Peterson-Bergers vikingadrama Arnljot. Det krävs inga förkunskaper för att vara med och det finns inga inträdeskrav. Alla som vill vara med är välkomna – ung som gammal, jämte som utsocknes – vare sig man vill stå på scen eller finnas med på någon annan plats i produktionen. Allt under ledning av en professionell regissör och glada föreningsmedlemmar.

Det aktiva medlemskapet är helt gratis. Har du lust att vara med så skicka iväg ett mejl till föreningens ordförande på ordf@arnljot.se, så läggs du till på mejllistan. När det börjar närma sig uppstart så får du ett meddelande om det. Passa även på att gilla Teaterföreningen Arnljotspelen på Facebook.

Ensemble 2016

Som aktiv medlem i föreningen startar repetitionerna i slutet av maj eller början i juni. Förutom rep- och spelperioden (ca 7 veckor) träffas ensemblen ytterligare ett antal tillfällen under året. Det är vårstädning i maj, höststädning med surströmmingsfest i augusti, årsmöte och festligheter i oktober och samkväm med trevligheter under hela året.

Vill man vara med men vill inte stå på scen blir vi lika glada för det! Det finns massor att hjälpa till med bakom scen: göra och underhålla rekvisita, kostymer och scenerier, underhålla mark och hus, fixa ljudet till föreställningarna, arbeta med PR, sälja fika i kiosken, fixa fika till ensemblen, syssla och pyssla med styrelsearbete…

Fika
Vår viktigaste människor – fikapersonalen.

Stödmedlem

Tycker man att Teaterföreningen Arnljotspelen är toppenbra, men har inte möjlighet att hjälpa till varken på eller utanför scenen så kan man bli stödmedlem istället! Som stödmedlem så får man information om vad om händer i föreningen, man får gå på vilken föreställning man vill, man får medlemstidningen Arnljot-Tidener och man blir bjuden på årsmöten och andra träffar och festligheter.

Stödmedlemskapet kostar 200 kr och betalas in på föreningens plusgirokonto 50 30 51–5. Skicka sedan iväg ett mejl med kontaktuppgifter till ordf@arnljot.se. Välkommen till föreningen!