Självklart ska du vara med!

I Teaterföreningen Arnljotspelen är alla välkomna! Vi är en fri och obunden amatörteaterförening med cirka 100 medlemar och varje sommar uppför vi Wilhelm Peterson-Bergers vikingadrama Arnljot. Det krävs inga förkunskaper för att vara med och det finns inga inträdeskrav. Alla som vill vara med är välkomna – ung som gammal, jämte som utsocknes – vare sig man vill stå på scen eller finnas med på någon annan plats i produktionen. Allt under ledning av en professionell regissör och glada föreningsmedlemmar.

Det aktiva medlemskapet är helt gratis. Vid intresse att vara med skicka iväg ett mail till föreningens ordförande på ordf@arnljot.se, så läggs du till på mailinglistan. När det börjar närma sig uppstart får du ett meddelande. Passa även på att gilla Teaterföreningen Arnljotspelen på Facebook.

Ensemble 2016

Som aktiv medlem i föreningen startar repetitionerna i slutet av maj eller början i juni. Förutom rep- och spelperioden (ca 7 veckor) träffas ensemblen ytterligare ett antal tillfällen under året. Det är vårstädning i maj, höststädning med surströmmingsfest i augusti, årsmöte och festligheter i oktober och samkväm med trevligheter under hela året.

Vill man vara med men vill inte stå på scen blir vi lika glada för det! Det finns massor att hjälpa till med bakom scen: tillverka och underhålla rekvisita, kostymer och scenerier, underhålla mark och hus, sköta ljudet under föreställningarna, arbeta med PR, sälja fika i kiosken, ordna fika till ensemblen, syssla och pyssla med styrelsearbete.

Fika
Våra viktigaste människor – fikapersonalen!

Stödmedlem

Tycker man att Teaterföreningen Arnljotspelen är toppenbra, men inte har möjlighet att medverka på eller utanför scenen kan man bli stödmedlem istället! Som stödmedlem får man information om vad om händer i föreningen, tillträde till föreställningarna, medlemstidningen Arnljot-tidender och inbjudan till årsmöten, träffar och festligheter.

Stödmedlemskapet kostar 200 kr och betalas till Plusgiro 50 30 51–5. Skicka sedan ett mail med kontaktuppgifter till ordf@arnljot.se. Välkommen till föreningen!