FÖR ER SOM SKA REPETERA PÅ SÖNDAG!!

Det kan bli en lång dag för en del så kom ihåg att ta med mat. Ni orkar inte repa och göra ett bra jobb om ni bara äter mackor hela dagen. Det finns tre microvågsugnar köket, kvinnologen och krigarlogen så alla behöver inte köa till micron i köket. Låna gärna tallrik och bestick men allt som lånas ska diskas i varmt vatten direkt när man ätit klart, innan man börjar repa igen så att fler kan använda grejerna. Ingen privat mat i kökets kyl eller frys utan det ställs i kylarna i logerna.

Just nu är prognosen regn hela dagen så ta med regnkläder, mössa och varma kläder så att ni inte fryser hela dagen. Har man inte jättevarma kläder hemma så ha lager på lager dubbla t-shirt och dubbla långärmade tröjor under jackan ger mycket mer värme än en en tröja under jackan….

Köket har laddat upp med ordentligt med choklad (som blandas med varmt eller kallt vatten), te, kaffe och saft som man kan blanda med varmt vatten. Finns i SKAFFERI skåpet!

Drick varmt, klä er varmt, sätt på er regnkläder och ta med mat (tänk på att man fryser mer om man är hungrig!) så kommer det att gå finfint på söndag.

Och muggen, glöm inte muggen om du inte har någon där ute redan!