Biljetter

Säsongen 2020

Vanligtvis kostar ett besök på vår vackra lägda när vi spelar Arnljotspelen 180kr/person. Men i år när vi sänder live kan föreställningen ses helt gratis hemma i publikens egen soffa!

Vi tar dock tacksamt emot alla frivilliga bidrag via Swish till nummer 123 143 06 93 (Studieförbundet Vuxenskolan). Obs! Viktigt att skriva Arnljot som meddelande.

På detta sätt kan vi tillsammans hjälpas åt att för att Arnljotspelen ska överleva coronapandemin och ha möjlighet att fortsätta förvalta Sveriges längst spelade utomhusteater!

***

Pris

Ordinarie: 180 kr
Studerande/pensionär: 150 kr
Barn under 15 år: Gratis
I entrén går det bra att betala både med kort och kontanter.

Förköp
Du kan förköpa dina biljetter online via Nortic, Visit Östersund, Sommarhagen eller på plats. En förköpt biljett är giltig till valfri föreställning.

Alternativt bli stödmedlem
Ett stödmedlemskap kostar 250 kr, är giltigt 1 år och ger tillträde till alla föreställningar! Utöver det får du information om vad om händer i föreningen, medlemstidningen Arnljot-tidender och inbjudan till årsmöten, träffar och festligheter. Stödmedlemskapet betalas till Plusgiro 50 30 51–5. Skicka sedan ett mail med kontaktuppgifter till ordf@arnljot.se.

Få teaterföreställningar kan stoltsera med en scendekor som sträcker sig flera mil.

Bra att veta inför ditt besök på Arnljotlägden

Det finns en kiosk där man kan köpa fika, våfflor, korv, glass och annat smått och gott. Självklart finns det toaletter. Pjäsen ges som friluftsskådespel och spelas oberoende av väder.